Tekniska problem lösta

internetkabel

Allting skall fungera igen.

Vi har just nu tekniska problem med tjänsterna IMAP och POP som används om man försöker läsa e-post skickad till sin @fagotten.org adress. Problemet gör att er mailklient inte kan förhandla fram en krypterad anslutning till servern mailin.fagotten.org. För att minimera problemen så har vi tillfälligt stängt av krypteringen. Det är möjligt att era  e-post klienter varnar eller vägrar att ansluta sig. Vi arbetar på problemet.

MVH
Datordriftgruppen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>