FELSÖKNING PÅGÅR NU! Ytterbelysning på området ligger nere

 

Ytterbelysningen på området ligger nere

FELSÖKNING PÅGÅR NU

Som de flesta märkt vid det här laget är det fel på hela områdets ytterbelysning inklusive parkeringarna. Felet som uppstod natten till torsdag ÄR felanmält till Bredablick som tillkallat elektriker som enligt besked felsöker idag.

Ambitionen och tillika direktivet till Bredablick är att problemet ska vara åtgärdat idag MEN vi får avvakta med klart besked om när problemet kommer vara avlöst tills vi fått reda på var felet ligger och vad som krävs för att lösa det.

Utifall att problemet inte går att åtgärda idag eller under helgen så vill vi uppmana alla att vara extra försiktiga när ni är ute och rör er på området efter att mörkret fallit. Speciellt då vi håller på med en del arbeten på området och det t ex saknas asfalt mellan många av husen men även att det kan finnas andra hinder som kan vara svåra att upptäcka då belysningen inte fungerar.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen genom Mats Hägerfors, Ordförande BRF Fagotten

Leave a Reply