screen-shot-2022-03-30-at-06-25-15

Info om Vårstädning på området – samt kommande möten (medlemsmöte, Årsmöte)

Gröna Gruppen vill informera om att vår entreprenör “Din utemiljö” har börjat klippning av fruktträden, och kommer snart gå igång med vårstädning på vårt område. Efter detta planeras en träff där intresserade medlemmar kan mötas upp över en kopp kaffe och dela lite kunskap och info med varandra – alla är välkomna.

Som informerat om tidigare är där ett antal ytterligare möten planerade under våren. Mer information i senaste Fagott-info (du hittar senaste Fagottinfo i föregående post eller under “För Boende“ -sidan)

- 20:e April: Medlemsmöte med info om våra senaste projekt (tvättstuge-projektet, värme-projektet, VA-projektet etc). Plats Maria Magdalena kyrka. Inbjudan och information kommer snart.

- 19:e Maj. Årsmöte. Observera att sista dag för inlämning av motioner är den 31:a Mars. Plats Maria Magdalena kyrka.  Kallelse kommer snart. (sänd motioner till styrelsen@fagotten.org eller sänd via post, eller lämna i brevlådan utanför föreningslokalen)

Vänliga hälsningar,

Styrelsen