bevattning

Förtydligande vattning och utrustning odlingslotter

Som medlem i Brf Fagotten har man möjlighet att hyra en odlingslott mot en årlig avgift. Föreningen tillhandahåller slangvinda, slang, munstycken och utkastare i närheten av Miljöhusen i anknyting till odlingslotterna.

Det är strikt förbjudet att koppla loss dessa och använda på andra platser. Vi riskerar läckage och söndrig utrustning som kostar föreningens medlemmar pengar att laga och ersätta.

För information så ska varje trapphus (i de gamla sophusen) ha uttag för vatten och möjlighet till att koppla in slang.

(Vänligen sörj för att inte slösa med vattnen, inte riskera läckage samt annat som kan skada våra byggnader eller utemiljö)

——

As a member of our BRF-community you can rent a Cultivation lot. It is strictly forbidden to remove the watering equipment intended for the Cultivation lots. Removal breaks the equipment which causes damage and costs for our common BFR-community. 

If there is a need for access to water on each yard, there is a possibility to connect a hose in the small storage rooms in each stairwell (the old garbage rooms) that can be used for temporary needs.

(Please make sure of no uncessary usage and risk of leakage that can damage buildings or our living environment)

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen