Preliminary Tidplan Proline

Uppdatering Vatten&Avloppsprojekt vecka 44

Ett stort tack till alla medlemmar som gjort att vårt reliningsprojekt har fungerat relativt problemfritt. Nu är reliningen av första gården (Flöjtvägen 2-8) klar. Projektet fortsätter vidare till Flöjtvägen 10-16 och därefter Flöjtvägen 18-24.

Observera att i vissa trapphus måste stegen upp till vinden att vara nedfälld under reliningen. Detta blockerar de två förråden på våning 2 och gör att man p g a säkerhetsskäl inte kan använda tvättstugan (ni kan tvätta i en annan tvättstuga under reliningen).

Tänk på detta under reliningsarbetet:

  • lämna in nycklar tid
  • håll dig informerad via information i ditt trapphus
  • använd inte avloppet under den vecka som din lägenhet är påverkad
  • tidsplaner är preliminära och kan ändras med kort varsel pga oförutsedda händelser
  • det finns möjlighet att hyra kemtoa, utöver de dusch/toa vagnar som ställs upp på gården
  • det finns extra dusch på områdets bastu

Entreprenör är Proline Syd AB. Mer information om projekt och tidsplan finns på hemsidan. Alla frågor som rör reliningen ska ställas till Proline’s projektledare Benny Hallberg på Tel: 0761-03 33 09  eller mail: benny.hallberg@proline-group.se