screen-shot-2024-03-18-at-07-10-43

Hjälp med tvätt av stenar Annandag Påsk!

Vi hjälps åt att göra fint & sparar pengar!

Det är dags att måla om stenbumlingarna (de vita stenarna) som hindrar bilar att köra in på området. Styrelsen har fått en prisuppgift på att det kostar drygt 38 000 kronor (tvätta, måla och flytta stenarna), om vi tar in ett företag som gör jobbet, men vore det inte bättre att spara pengarna och hjälpas åt att göra det tillsammans istället? (alltså tvätta och måla)

Kl. 10–14 annandag påsk träffas alla som vill hjälpa till vid basketplanen. Då tvättar vi och målar stenarna och avslutar sedan med att fika tillsammans. Föreningen står för det material som behövs i arbetet och bjuder på fikan och vi medlemmar står för arbetsinsatsen och det goda humöret.

Tillsammans sparar vi pengar, gör fint på vårt område och får en trevlig stund ute i vårsolen!

Obs! vid regn ställer vi in.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen Brf Fagotten i Lund