infoupdate

Valberedningen

Ett meddelande från valberedningen
Inför årsmötet arbetar valberedningen med att ta fram ett förslag till val av nya styrelseledamöter. Vill du vara med och utveckla vår bostadsrättsförening? Har du idéer om hur vår gemensamma tillvaro här på Fagotten kan förbättras? Då kanske du är intresserad av att kandidera till styrelsen. Eller har du tips på någon som vore en lämplig kandidat? Kontakta valberedningens ordförande Rolf Persson, rolf.persson@fagotten.org eller 0730-517995.
Vänliga hälsningar Valberedningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>