Info kring arbeten som kommer på Fagotten

Läckande värmeledningar

Svanholms VVS kommer att laga två läckor i vårt värmesystem under slutet av augusti och början av september. Arbetena kommer att ske i krypgrunderna till Fagottgränden 7 och 9 respektive Fagottgränden 1 och 3. De kommer också att gräva mellan Fagottgränden 1 och 3 för att kunna dra nya ledningar för värme och vatten. När arbetena pågår kommer luckan till krypgrunden i trapphusen som berörs att vara öppen. Håll extra uppsikt över husdjur och barn i trapphusen i de aktuella husen när arbetena pågår.

 

Arbeten på Fagottgränden 7 och 9 genomförs 19-21 augusti

Arbetena på Fagottgränden 1 och 3 genomförs 8-11 september.

Kall- och varmvatten kommer att vara avstängt på Fagottgränden 1 och 3 torsdagen den 10 september ca 8.00-12.00

Har du frågor kontakta förvaltaren.

 —————————–————————————————————————–

Förbättrad elsäkerhet

 

För att förbättra elsäkerheten kommer vi att installerar jordfelsbrytare för tvättstugorna. Arbetet pågår i området under cirka två månader. Installationen sker i elskåpen i trapphusen och under arbetet kommer el i trapphus och tvättstugor att vara avstängd under en dag. Det kommer också att uppstå enstaka kortare avbrott i internetuppkopplingen. Information om när ditt trapphus påverkas kommer att sättas upp i trapphuset. Har du frågor kontakta förvaltaren.

Leave a Reply