Vattenavbrott 08/17

Vi har haft en planerad avstängning av tappvatten i hus 9 under förmiddagen, men det visade sig att när man stängde av vattnet så försvann det även för hus Fagottgr 11 – 23. Detta var oplanerat och några lappar hade inte satts upp i dessa hus. Niclas har nu satt upp nya lappar, så de boende har fått information lite i efterhand. Vattnet ska återinkopplas vid lunchtiden om allt går som planerat.

Vi har ett mycket komplicerat avstängningssystem i området, och vi visste sedan tidigare att om man stänger av vattnet i hus 11 så stängs vattenet av även i hus 13-23. Vi visste också att det går att stänga av vattnet separat i trappuppgångarna 9A och 9B. Det som vi inte visste var att när man stänger av vattnet för hela hus 9 så blir det en avstängning i de andra husen.

Leave a Reply