Driftstörning 9/10

På grund av att ett elfel skadat utrustning till vårt nätverk har vi ingen internetuppkoppling på Fagottgränden 17 och 19. Ny utrustning är beställd och vi räknar med att vi får tillbaka internet i de påverkade husen på måndag (12 oktober). Elfelet är åtgärdat.
Internet är nu tillbaka 13/10
Tagg-lås ur funktion och låsta portar på Fagottgränden 17-23
Ett elfel har skadat utrustning till låssystemet. Det betyder att tagg-låsen inte fungerar på Fagottgränden 17-23 samt miljöhuset vid den gården. Du behöver ha nyckel för att komma in i trapphuset. Era taggar går till alla miljöhus så det går bra att använda något av de andra miljöhusen för att slänga sopor. Vi vet just nu inte när problemet kan åtgärdas men troligen tidigast måndag 12 oktober. Elfelet är åtgärdat.
Uppdatering, Tagg-låssystemet förväntas fungera på gården samt miljöhuset vid gården senast på fredag 16/10.
OBS taggarna fungerar till alla miljöhus på vårt område så släng sopor i de andra tre miljöhusen. Lämna inte sopor utomhus då de lockar till sig råttor.

Leave a Reply