Värmesystemet och luftning av radiatorer

Värmesystem

För att förbättra driftsäkerheten i vårt värmesystem har vi bytt ut cirkulationspumpar och expansionskärl i värmesystemet. Det gör att risken för oväntade problem med värmen minskar och vi får ett värmesystem som håller längre. Arbetet innebär att det kommit in luft i värmesystemet så om era radiatorer bara är delvis är varma eller låter illa prova att lufta dem. Om era radiatorer låter illa trots att ni luftat dem kan det bero på att våra nya pumpar inte är injusterade ännu.

Fastighetsskötaren hjälper de som behöver hjälp att lufta radiatorerna. Felanmäl i sådana fall till Bredablick. Eventuella mindre oljud från värmesystemet kan inte fastighetsskötaren göra någonting åt utan de bör försvinna när pumparna är injusterade. Felanmäl gärna eventuella oljud ändå så att vi vet var i värmesystemet det eventuellt finns problem med oljud efter att radiatorerna är luftade.

https://bredablickgruppen.se/forvaltning/felanmalan/

Leave a Reply