Välkommen till Brf Fagotten i Lund!

Brf Fagotten är en HSB-bostadsrättsförening som omfattar totalt 268 bostadsrätter med adresserna Flöjtvägen och Fagottgränden på Östra Torn i Lund. Området uppfördes under 1970 och bostadsrättsföreningen bildades 1976.

Lägenheterna är fördelade på 24 hus om vardera två våningar och placerade fyra och fyra så att dessa bildar totalt sex gårdar. Här finns en skiss över området.

kartafagottenny

Husen har antingen två eller tre trappuppgångar och fyra eller sex lägenheter per trappuppgång. I varje trappuppgång finns tillgång till en gemensam, fullt utrustad tvättstuga.

Varje lägenhet har tillgång till egen parkeringsplats. Gästparkering finns i anslutning till denna. Brf Fagotten har sedan många år ett eget välfungerande bredband med eget nätverk. Utvecklingen av detta sker kontinuerligt, med hjälp av en mycket engagerad och kunnig grupp av boende. Avgift för bredband är redan inkluderad i månadsavgiften.

Är du nyfiken på att flytta hit? Se mer information omkring vad det innebär att bo i bostadsrättsföreningen Fagotten på sidan Flytta hit?

En förening för alla åldrar

Varje gård inrymmer en stor grönyta med sandlåda för barnens lek. Inom området finns sedan också en större lekplats med lekredskap som fick helt nya lekställningar 2008. Där finns bland annat klätterborg, gungor, gungbräda och rutschkana.
I nära angränsning till området finns såväl dagis som skolor, affär och utmärkta bussförbindelser både direkt till järnvägsstation och centrum. Att ta sig ner till Lunds citykärna tar omkring 10-15 minuter med cykel.