Monthly Archives: July 2023

Uppdaterad info i FAQ för Reliningprojektet 2023-07-03

Förtydligande information har nu lagts till i på projeksidans FAQ för pågående Reliningprojektet (allmänna frågor och svar) – alla boende uppmanas hålla sig uppdaterade.

6. Hur får jag tillgång till WC&Dusch avlopp under tiden min trappuppgång är påverkad? (FÖRTYDLIGANDE TEXT 2023-07-03)

  • Under den veckan som reliningen sker i din lägenhet är det absolut förbjudet att använda avlopp och toalett. För varje gård kommer det därför att finnas en toalett- och duschvagn som står i anslutning till cirkulationsplatsen vid parkeringen. Det är också möjligt att använda toalett/dusch i bastulokalen under Flöjtvägen 6B. Som tidigare meddelats är det även möjligt att hyra en kemtoa av Proline under den veckan som reliningen sker. Kostnaden för hyra av kemtoa är 300 kr/dygn (transport och hantering). Föreningen betalar för momsen.

9. Fastgjutna toaletter 

  • Vid reliningen kommer er toalett behövas tas bort. Efter start av projektet har där upptäckts att vissa toaletter är fastgjutna och vissa är limmade på ett sätt att det eventuellt kan det vara svårt att ta loss dessa. Detta verkar endast gälla originalbadrum. Om er toalett skulle bli skadade/gå sönder vid borttagningen kommer Proline (reliningföretaget) installera en ny toalettstol (två standardmodeller erbjuds). Föreningen står för denna kostnad.