förvaltare

Ny förvaltare

Brf Fagotten kommer att få en ny förvaltare då Anders Nordberg har, på egen begäran, valt att börja hos en annan fastighetsförvaltare. Vi önskar Anders lycka till på hans nya arbeten, och tackar för allt det han gjort för oss på Fagotten. Ny förvaltare hos oss från och med den 12 december är Anton Fransén Waldhör. Vi önskar Anton välkommen som förvaltare hos oss. Nya kontaktuppgifter och telefonnummer se sista sidan i Fagott info och på den nya informationen i trapphusen, samt här på hemsidan på sidan Styrelsen.

/Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>