Laddplats Elbil

Välkommen att hyra laddplats för din elbil! Det finns 16 platser, 8 på Flöjtvägens parkering och 8 på Fagottgrändens. Kostnaden är, utöver elen, 100 kr/mån. Övriga avtalsvillkor framgår av det finstilta i kontraktet, som du kan ladda ned här. Är du intresserad, skriv ut och fyll i avtalet och sänd till vår förvaltare (se adress nedan). Efter ingått avtal kvitterar du ut ett kort hos förvaltaren, som används för identifikation och beräkning av antalet kWh du förbrukar. Tänk på att endast bil ägd eller leasad av person folkbokförd på Brf Fagotten får plats.

 

Vänliga hälsningar Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>