loppis

Fagottenloppis/Fagotten yard sale 2:a Juni 2024

Vi har ett antal medlemmar ordnar en årlig loppis. Även en insamling hålls till förmån för barn i krig.

Tid: Detta år startar Loppisen den 2:a Juni kl 13.00

Plats: Stora basketplanen mitt i området.

För er som vill sälja samlas man kl 11.00. Bord lånas från föreningslokalen. Hjälps åt att hämta och ställa tillbaka. Tar borden slut kan man använda eget bord eller filt. Hör av er till arrangörerna så de får grepp om antal som vill sälja.

Vänliga hälsningar,

Stella, Jennie, Lizah and Macarena

—–

What? Annual Fagotten yard sale. There will also be a collection for the benefit of children in need in war.

When: The 2nd of June at 13.00.

Where: The big basketball court in the middle of Fagotten.

How: If you want to sell, we meet up at 11.00. Please let the team know in advance, so they can plan properly. There will be tables for most participants, but as a seller there is a need to help carry the tables from storage area to the basketball court, and then after the event help is needed to carry the tables back again. If you want you can bring your own table or something to keep your items in order.

Best regards,

Stella, Jennie, Lizah and Macarena